t e r m é s z e t
egészség - naponta megfelelően
flavon max klubTudod-e fedezni önmagad vagy családod napi vitamin-, ásványi anyag és főleg flavonoid szükségletét? Mire költenél inkább: a betegség megelőzésére, vagy a kialakult betegségek gyógyszeres kezelésére?

Gyorsul az élettempó, nincs idő a táplálkozásbeli hiányosságok pótlására, sokat eszünk, de nem nézzük, mit. A tartósított élelmiszer alapanyagok legtöbbször testidegen anyagokkal terheltek. A ma árusított zöldségek és gyümölcsök sokszor gyorsérleltek, nem természetes körülmények között termesztetik őket, ezért vitaminok
Vitaminok

A vitaminok különböző összetevőkből állnak, melyek együttműködése teszi lehetővé a vitaminok megfelelő szervezetre gyakorolt hatását. Ezt csak a természetes formában előforduló vitaminok tudják megfelelően biztosítani. A közforgalomban lévő vitaminok nagy része szintetikus, ezek nem természetes módon viselkednek szervezetünkben, sok szintetikus vitamin tápanyagot vesz el a szervezetünkből.

ban, ásványi anyagok
Ásványi anyagok

Az ásványi anyagok és nyomelemek létfontosságúak szervezetünk számára, a biokémiai folyamatokban hatékonyan csak egymás hatását erősítve és kiegészítve tudnak részt venni. A szervezet előállításukra nem képes. Hiányuk működési zavarokhoz, illetve betegségekhez vezethet.

ban és flavonoidok
Flavonoidok

A flavonoidok antioxidáns tulajdonságú növényi hatóanyagok, a szabadgyökök megkötésének a legeredményesebb természetes eleme. Lassítják a sejtöregedést, nem gyógyszerek, de az egészségvédelemben való szerepük egyértelmű.

ban, szegények, gyakran külföldről importáltak.

Számunkra egy magyar termék jelentett megoldást. Egyben itthoni munkalehetőséget. Ha szeretnéd te is megismerni, vedd fel velem a kapcsolatot.

   fĹ‘oldal   
   Ă©letmĂłd   
   vitaminok, flavonoidok   
   mĂ©z   
   kefĂ­rgombák   
   a teremtett világ   
   nyelvoktatás   
   PESTIFOR   +36 (70) 942 94 70
   hunliner | @ | gmail.com   
   www.flavonmax.hu/marianna     októberi bemutató  
  flavonmax rendelés